Bereikbaarheid van Huib

Huib is een vrijwilligersorganisatie. Het bestuur doet dit werk naast hun baan of ander activiteiten. Dit betekent dat het kantoor (Savelsbos 1A) van Huib niet doorlopend bezet is. Wel is er op elke woensdag, met uitzondering van de woensdagen dat het bestuur bijeen is, spreekuur en wel van 08.30 tot 11.00 uur. Als u van plan bent te komen laat het dan even weten en stuur dan een berichtje aan: bestuur@huib.org

Natuurlijk kun u altijd een vraag stellen aan Huib. Het beste is dan gebruik te maken van het vragenformulier. U kunt die vinden op de website van Huib onder “Contact”. Daar vindt u Ik heb een vraag. Klik daarop en u dan het formulier invullen. Wilt u dat Huib bemiddelt als een klacht door DGW naar uw mening niet goed of tijdig wordt opgelost gebruik dan het klachtenformulier.
U kunt die vinden op de website van Huib onder “Contact”. Daar vindt uIk heb een klacht. Klik daarop en u dan het formulier invullen.

Huib: Bezoek en postadres: Savelsbos 1A, 2716 AH  Zoetermeer, Telefoon: 079-346 07 90, E-mail: bestuur@huib.org  Spreekuur: Woensdag van 08.30 – 11.00 uur.