Waarom zou ik lid worden van HUIB?

Waarom zou ik lid worden van HUIB (HUurdersvereniging In Beweging)is natuurlijk een begrijpelijke vraag. Hieronder geven wij aan waarom het belangrijk is dat u lid wordt.

  • net als wij wilt u graag in een goed onderhouden en betaalbare woning wonen en in een goede leefomgeving;
  • wilt u inzicht in en inbreng bij de in de toekomst te nemen maatregelen ten aanzien van onderhoud en renovatie van uw woning;
  • wilt u dat De Goede Woning uw klachten en opmerkingen snel en adequaat behandelt;
  • wilt u dat uw belangen op gebied van wonen en leefbaarheid naast bij DGW ook bij de gemeente worden behartigd.
  • wilt u een aanspreekpunt hebben waar u met uw opvatting en ideeën terecht kunt, bv. bij de meedenkgroep.
 

Daarom geeft u zich op als lid van de HUIB, steunt u onze doelstellingen en geeft u ons meer kracht bij de onderhandelingen met De Goede Woning. Hoe groter de achterban, hoe sterker wij staan! Samen sterk is daarbij ons motto. Daarnaast ontvangt u minimaal drie maal per jaar onze nieuwsbrief. Hebt u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Wij zijn op woensdagmorgen bereikbaar via telefoonnummer 079-346 07 90. U kunt uw vraag ook sturen naar bestuur@huib.org of het contactformulier daarvoor gebruiken. Dat laatste heeft onze voorkeur.

 

  

Wat kost het lidmaatschap

Vanaf 1 oktober 2022 is het lidmaatschap van HUIB gratis. Daarmee willen we elke drempel voor de huurders die een woning huren van DGW wegnemen!

Klik [HIER] om u aan te melden. Welkom bij HUIB!